image001.gif
Skip to main content

Nutsbedrijven


Nutsbedrijven

Nutsbedrijven zorgen voor de opwekking en distributie van gas en energie. In beide takken van sport draagt slimme communicatie bij aan efficiëntere bedrijfsprocessen en de veiligheid van medewerkers. Omdat NUTS-bedrijven producten of diensten leveren die in het algemeen belang zijn -en calamiteiten bij NUTS-bedrijven de bevolking kunnen raken- is slimme communicatie van uitermate groot belang.

Communicatie in gas- en energiecentrales

Bij de communicatie tussen medewerkers in gas- en elektriciteitscentrales gaat het om relatief grote afstanden. Het bereiken van een volledig dekkend privé-radiocommunicatiesysteem is daarom duur.

Er is behoefte aan een netwerk voor groepscommunicatie dat over het volledige werkterrein dekking biedt. Omdat medewerkers in gas- en energiecentrales regelmatig onder gevaarlijke omstandigheden werken, moet dit netwerk de beschikbaarheid garanderen die vereist is voor missiekritische communicatie.

Communicatie bij NUTS-bedrijven

Voor het uitvoeren van controles en onderhoudswerkzaamheden in masten hebben NUTS-bedrijven behoefte aan een communicatienetwerk dat regionale of landelijke dekking biedt. In het kader van verhoogde efficiëntie in bedrijfsprocessen is er ook behoefte aan een communicatiesysteem dat naast spraak-, ook datacommunicatie biedt.

Er is behoefte aan een communicatienetwerk dat een regionale of landelijke dekking biedt. In het kader van een grotere efficiëntie van bedrijfsprocessen is er behoefte aan een communicatiesysteem dat niet alleen spraakcommunicatie biedt, maar ook mogelijkheden voor datacommunicatie.

Missiekritische communicatie als dienst

Een connectiviteits-dienst met voorrang op het landelijke Odido netwerk biedt de nutsbedrijven een oplossing.

Exclusieve prioriteit

Om de toegang tot het landelijke Odido netwerk te waarborgen, heeft PrioCom een exclusief prioriteitsniveau op het Odido netwerk gerealiseerd. Er is speciaal voor PrioCom-gebruikers capaciteit gereserveerd die niet toegankelijk is voor buitenstaanders. Noodstroomvoorzieningen en redundantie van vitale onderdelen zorgen voor een hoge betrouwbaarheid van het netwerk.


Onze Markten – Nutsbedrijven
Copy link
Powered by Social Snap