image001.gif
Skip to main content

PrioCom


Over Ons

Als enige Secure Mobiele Virtuele Netwerk Operator (S-MVNO) biedt PrioCom u de volgende stap in bedrijfs- en missiekritische communicatie, overal waar het mobiele 4G netwerk bereik heeft. Geïntegreerd in het landelijke Odido netwerk en met prioriteit. Hierdoor zijn geen grote investeringen meer nodig, maar een laagdrempelig maandtarief.`

Het Odido netwerk kenmerkt zich door een uitstekende landelijke dekking en een hoge beschikbaarheid, capaciteit en snelheid en is al 4 jaar op rij getest als best-in-class netwerk.

Wij bieden u een virtueel eigen netwerk op het publieke netwerk van Odido met een hoge beschikbaarheid, voldoende bandbreedte en een hogere Quality of Service dan normaal. Daarmee is de oplossing ook voor bedrijfs- en missiekritische communicatie zeer geschikt. Zeker wanneer er naast groepscommunicatie op basis van spraak, de wens is om data te verzenden of er sprake is van een regionaal of landelijk werkgebied.

Wij bieden organisaties missiekritische communicatie met hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid op het commercieel cellulair netwerk, op landelijk niveau.

We verzekeren dat we ons kritische communicatieplatform blijven ontwikkelen in overeenstemming met de industriestandaarden (3GPP) en dat we met nieuwe functionaliteiten het voortouw blijven nemen in de markt. Om onze zakenpartners optimaal te ondersteunen, bieden we onze uitgebreide bedrijfskritische communicatiekennis en ondersteuning op verschillende manieren om de end-2-end service tot volle tevredenheid van de klant te leveren.

Contact
met
PrioCom


Onze kernwaarden

  • Verbindend
  • Deskundig
  • Vernieuwend
  • Dienstbaar
  • Continuïteit

Copy link
Powered by Social Snap