image001.gif
Skip to main content

Industrie


Industrie

In de industrie wordt men continu geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van efficiëntie en veiligheid. Binnen deze markt, waar de focus ligt op zo veilig en efficiënt mogelijk produceren, telt een optimale productiedag. Slimme communicatie zorgt voor een belangrijke bijdrage in de opvoering van de productietijd en de efficiëntie en veiligheid van medewerkers.

Grote afstand

Voor de communicatie tussen medewerkers in de industrie moet een relatief grote afstand worden overbrugd. Dat maakt het realiseren van een volledig dekkend privaat radiocommunicatiesysteem tot een kostbare aangelegenheid.

Behoeften

Binnen de industrie is er behoefte aan een netwerk voor groepscommunicatie dat over het volledige werkterrein dekking biedt én de beschikbaarheid en betrouwbaarheid garandeert die vereist is voor missiekritische communicatie. Medewerkers in de industrie werken namelijk regelmatig onder (explosie)gevaarlijke omstandigheden. Dat maakt het noodzakelijk dat zij 24/7 een verbinding op kunnen bouwen en hulp op kunnen roepen.

Missiekritische communicatie als dienst

Onze connectiviteits-dienst met prioriteit over het landelijke Odido netwerk biedt uitkomst voor organisaties die actief zijn in de Transport

Exclusieve prioriteit

Om de toegang tot het landelijke Odido netwerk te waarborgen, hebben wij hier een exclusief prioriteitsniveau op gerealiseerd. Er is speciaal voor PrioCom-gebruikers capaciteit gereserveerd die niet toegankelijk is voor buitenstaanders. Een hoge mate van betrouwbaarheid van het netwerk wordt gerealiseerd door noodstroomvoorzieningen en redundantie van vitale onderdelen.


Onze Markten – Industrie
Copy link
Powered by Social Snap