image001.gif
Skip to main content

Evenementen


Evenementen

Bij evenementen met grote aantallen bezoekers is communicatie van levensbelang. De organisatie, beveiligers en hulpverleners moet continu met elkaar in verbinding staan om het overzicht te behouden en de veiligheid te kunnen waarborgen.

Grote afstand

Voor de communicatie moet doorgaans een grote afstand worden overbrugd. Het betreft bijvoorbeeld een groot festivalterrein of een sportevenement waarbij er sprake is van een kilometerslange route. Vanwege het grote geografische gebied lijkt een aansluiting op het landelijke portofoonnetwerk logisch, maar in de praktijk blijkt volledige dekking niet altijd haalbaar.

Behoeften

Evenementenorganisaties hebben behoefte aan een netwerk voor groepscommunicatie dat over het volledige evenemententerrein voorziet in dekking én de beschikbaarheid en betrouwbaarheid garandeert die gewenst is voor missiekritische communicatie.

Missiekritische communicatie als dienst

Wij bieden evenementenorganisaties bedrijfskritische communicatie als connectiviteits-dienst aan.

Capaciteit gereserveerd

Een hoge mate van beschikbaarheid van het netwerk wordt gerealiseerd doordat er speciaal voor PrioCom-gebruikers capaciteit is gereserveerd. Deze capaciteit is voor de bezoekers van het evenement niet toegankelijk. Ook niet wanneer zij tijdens een calamiteit massaal gaan bellen om informatie uit te wisselen. De hoge mate van betrouwbaarheid van het netwerk wordt gerealiseerd door noodstroomvoorzieningen en redundantie van vitale onderdelen.


Onze markten – Evenementen
Copy link
Powered by Social Snap