image001.gif
Skip to main content
Beveiliging 2 markten

Beveiliging


Beveiliging

Om objecten, klanten, bezoekers en/of medewerkers optimale veiligheid te kunnen bieden, is het van essentieel belang dat beveiligers onderling en met de meldkamer kunnen communiceren. Zij moeten onder alle omstandigheden in staat zijn om een verbinding op te bouwen.

Grote afstand

Voor de communicatie tussen de beveiligers onderling en met de centrale meldkamer moet vaak een grote afstand worden overbrugd. Hun werkgebied betreft bijvoorbeeld een groot festivalterrein, een winkelcentrum, een museum, een vliegveld of een overheidsgebouw. Vanwege het relatief grote werkgebied is een privaat mobiel radiocommunicatiesysteem kostbaar. In sommige gevallen lijkt een aansluiting op het landelijke portofoonnetwerk logisch, maar in praktijk blijkt volledige dekking niet altijd te realiseren.

Behoeften

Beveiligers hebben behoefte aan een netwerk voor groepscommunicatie dat over hun volledige werkterrein dekking biedt én de beschikbaarheid en betrouwbaarheid garandeert die vereist is voor missiekritische communicatie, om de veiligheid te kunnen waarborgen.

Exclusieve prioriteit

Voor beveiligers die een Push-to-Talk applicatie over het publieke mobiele netwerk gebruiken is toegang tot het landelijke Odido netwerk een perfecte oplossing omdat PrioCom een exclusief prioriteitsniveau op het Odido netwerk gerealiseerd heeft. Er is speciaal voor PrioCom-gebruikers capaciteit gereserveerd die niet toegankelijk is voor niet-kritische gebruikers. Een hoge mate van beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het netwerk worden gerealiseerd door noodstroomvoorzieningen en redundantie van vitale onderdelen.


Onze Markten – Beveiliging
Copy link
Powered by Social Snap