image001.gif
Skip to main content

Werken bij
PrioCom


Werken bij PrioCom

Wij staan altijd open voor gedreven talent met passie voor hun vak. Ligt jouw passie bij missiekritische communicatie en denk je een waardevolle aanvulling te zijn op ons team? Neem dan gerust contact met ons op.

PrioCom in het kort

PrioCom brengt een connectiviteits-dienst op de markt die zich kenmerkt door prioritaire toegang tot het mobiele netwerk van Odido (Voorheen T-Mobile). Samen met onze business partners bieden wij eindgebruikers een dienst dat verbonden is met het landelijke Odido netwerk. 

Wij zullen de toekomstige technologische ontwikkelingen blijven garanderen in onze totale dienstverlening op het gebied van bedrijfskritische communicatie.

Wij hebben bewust gekozen voor een strategisch partnerschap met Odido. Odido biedt een betrouwbaar netwerk, wij monitoren de performance van het netwerk om zo de klantspecifieke dienstverlening te borgen. Met deze focus kunnen we PrioCom-gebruikers gezamenlijk de beste kwaliteit bieden.

Wil jij ons ondersteunen in het garanderen van de kwaliteit van onze dienst? Raadpleeg onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Working at PrioCom
Copy link
Powered by Social Snap