image001.gif
Skip to main content

Transport
& Logistiek


Transport & Logistiek

De term tijd is geld is in de eerste plaats van toepassing op de sector Transport

Proceskritische communicatie

Binnen de Transport & Logistiek staan de chauffeurs en de planning continu met elkaar in contact om ervoor te zorgen dat de producten zo snel en efficiënt mogelijk bij de klanten worden afgeleverd.Omdat de bedrijven landelijk actief zijn, hebben zij behoefte aan een landelijk dekkend communicatienetwerk. Een netwerk dat de beschikbaarheid én de betrouwbaarheid garandeert die vereist zijn voor proceskritische communicatie.

Missiekritische communicatie als dienst

Onze connectiviteits-dienst met prioriteit over het landelijke Odido netwerk biedt uitkomst voor organisaties die actief zijn in de Transport.

Exclusieve prioriteit

Om de toegang tot het landelijke Odido netwerk te waarborgen, heeft PrioCom een exclusief prioriteitsniveau op het netwerk gerealiseerd. Er is speciaal voor PrioCom-gebruikers capaciteit gereserveerd die niet toegankelijk is voor buitenstaanders. De verbinding van een PrioCom-gebruiker verloopt via een persoonlijke, virtuele netwerk slice. De verbindingsopbouwtijd van het netwerk is korter dan bij radiocommunicatie. Het geprioriteerde Odido netwerk doet dus niet onder voor DMR- en TETRA-netwerken. Integendeel zelfs. Het netwerk van Odido heeft meerdere overlappende opstelpunten. Uitval van één basispost wordt altijd overgenomen door een andere basispost.


Onze Markten – Transport & Logistiek
Copy link
Powered by Social Snap